Wie zijn wij?

Het IJsselsteins kamerkoor (IJKK) heeft -sinds de oprichting in 1981- een eigen plaats in het muzikale spectrum verworven. Naast druk bezochte optredens in het IJsselsteinse Historische Stadhuis, diverse kerken en andere locaties in IJsselstein en omgeving, behoren een zomers tuinconcert en de jaarlijkse uitvoering van Kerstcarols tot het vaste programma. Eind 2016 werd het koor gevraagd om het openingsconcert van de inmiddels traditionele “Kerstavond van Mevrouw Klein Sprokkelhorst” te verzorgen. Dit resulteerde in een grandioze vertolking van de Misa Criolla van Ariel Ramírez. In maart 2019 brachten wij een schitterende uitvoering van Rossini’s Pete Messe Solennelle in een stapvolle Nicolaaskerk. Sinds begin 2017 staat het koor onder de bezielende leiding van dirigente Marilou Krouwel.

Ook zin in zingen gekregen? Tenor gezocht!

Het koor heeft op dit ogenblik een vacature voor een tenor. Maar daarnaast zijn er nu en dan situaties dat wij iemand nodig hebben voor een tijdelijke uitbreiding of vervanging. We vinden het daarom fijn om enkele namen achter de hand te hebben. Belangstellenden wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur.

Repetitie

Donderdagavond van 20.00 - 22.15 uur in het Fulco Theater, Overtoom 1, IJsselstein.

Concert

Helaas hebben wij ons concert van 22 maart moeten uitstellen wegens het corona-virus. Wij hopen binnenkort een nieuwe datum te kunnen vaststellen.

Vrienden en sponsors van het IJsselsteins Kamerkoor

Draagt u het IJsselsteins Kamerkoor en haar muziek een warm hart toe? Dan kunt u naast het bezoeken van onze concerten ook Vriend(in) worden van het IJsselsteins Kamerkoor. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u per e-mail informatie aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk de gevraagde gegevens toesturen.

Ook sponsors zijn van harte welkom. Als tegenprestatie plaatsen wij uw logo of advertentie op onze website en in de programmaboekjes van onze concerten. Vraag vrijblijvend per e-mail naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.