Noordelijk concert

De wintermaanden inspireren ons om ons licht op te steken bij componisten uit noordelijke streken. Met werken van o.a. Gjeilo, Gade, Peterson en Jeppesen brengen wij een rijke afwisseling van stemmingen gebaseerd op de jaargetijden en de natuur.

Datum: zondag 22 maart 2020, aanvang 15.00 uur. Uitgesteld uit voorzorg voor het coronavirus. Een nieuwe datum wordt binnenkort hier bekend gemaakt.

Adres: Historisch Stadhuis, IJsselstein.

Laurits Andersen Ring (1854-1933) : “I juni måned”, Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, Oslo.

Tuinconcert  2020

Ook dit jaar gaan wij u weer verwennen met een schitterend concert in de mooie tuin van Marina en Fred Schouten. Zoals u dat van ons gewend bent, trakteerden we u op korte luchtige muzikale optredens zodat er in de tussenpozen alle tijd is voor een goed glas wijn uit eigen wijnproeverij, een fijn gesprek en een rondje door prachtige landelijke tuin.

Datum: zondag 28 juni 2020, vanaf 14.00 uur

Adres: Achtersloot 196, 3401NZ IJsselstein