Na onze onvergetelijke uitvoering van Rossini’sPetite Messe Solennelle” op 30 maart gaan wij verder met de voorbereiding van ons nieuwe programma.

Tuinconcert – Muzikaal de zomer in!

Ook dit jaar luidt het IJsselsteins Kamerkoor de zomer in met een tuinconcert. Op zondag 23 juni aanstaande bent u van harte welkom in de bloeiende tuin van de familie Schouten. Het koor treedt, onder leiding van dirigente Marilou Krouwel, meerdere keren op tussen 14.00 uur en 17.00 uur en zingt liederen van o.a. Elgar, Distler en Stanford. Daarnaast speelt Marilou Krouwel (dwarsfluit) samen met Martin Meijer (gitaar) muziek van Piazzolla en Ravel.

Tussendoor is er alle tijd voor een goed glas wijn uit eigen wijnproeverij, een rondje te lopen door de mooie landelijke tuin of te kijken naar de kunst van Leidy Vonk (schilderijen) en Carla de Visscher (gemengde techniek).

Datum: zondag 23 juni 2019, inloop tussen 14.00 en 17.00 uur.

Locatie: Achtersloot 196, 3401 NZ IJsselstein.

Toegang gratis, maar een gulle bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.

Evensong Schoonhoven

Wij verzorgen een stemmige Evensong in de Hoeksteen te Schoonhoven met een selectie uit werken van -uiteraard- Engelse componisten, zoals Tallis, Rutter en Wesley.

Datum: 22 september 2019, aanvang 18.30 uur.

Adres: De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2, 2871 LD Schoonhoven

Cantate concert

In samenwerking met de stichting Orgelcultuur IJsselstein brengen wij een programma met werken van Bach en Mendelssohn. Medewerking wordt verleend door een strijkersensemble en vocale solisten.

Datum: 30 november 2019, aanvang 16.00 uur.

Adres: Ontmoetingskerk, Andorrastraat, IJsselstein.