Na onze onvergetelijke uitvoering van Rossini’sPetite Messe Solennelle” gaan wij verder met de voorbereiding van ons nieuwe programma.

Tuinconcert

Ook dit jaar zingt het IJsselsteins Kamerkoor de zomer in met een tuinconcert. Op zondag 23 juni 2019 bent u weer welkom in de bloeiende tuin van Marina en Fred Schouten. Zoals u dat van ons gewend bent, trakteren we u op korte luchtige muzikale optredens zodat er in de tussenpozen alle tijd is voor een goed glas wijn uit eigen wijnproeverij, een fijn gesprek en een rondje door de prachtige landelijke tuin.

Datum: zondag 23 juni 2019, vanaf 14.00 uur

Locatie: Achtersloot 196, 3401NZ IJsselstein

Toegang gratis, maar een gulle bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.

Evensong Schoonhoven

Wij verzorgen een stemmige Evensong in de Hoeksteen te Schoonhoven met een selectie uit werken van -uiteraard- Engelse componisten.

Datum: 22 september 2019, aanvang 18.30 uur.

Adres: De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2, 2871 LD Schoonhoven

Cantate concert

In samenwerking met de stichting Orgelcultuur IJsselstein brengen wij een programma met werken van Bach en Mendelssohn. Medewerking wordt verleend door een strijkersensemble en vocale solisten.

Datum: 30 november 2019, aanvang 16.00 uur.

Adres: Ontmoetingskerk, Andorrastraat, IJsselstein.